NSVOK top banner

Вход

Нова обида към децата с увреждания от НФСБ (видео)

P PetrovПореден скандал в парламента – депутат от Националния фронт за спасение на България отново с обида към протестиращите майки. Петър Петров заяви вчера, че децата с увреждания трябва да бъдат настанявани в домове, за да могат родителите им да работят, а за тях да се полагат специализирани грижи. Той нарече тези деца „ненормални във всяко едно отношение”, информират от bTV. Днес Петров трябваше да обясни думите си, но така и не го направи. Реагираха обаче всички останали. ВМРО се разграничиха, БСП осъдиха тези думи с декларация от парламентарната трибуна, остри реакции имаше и от ГЕРБ и ДПС.

„Не съм чул това интервю и не съм чул тези коментари, които е направил колегата народен представител. Мога да кажа, че подобни изказвания не бих направил, нито пък колега от нашата парламентарна група. В тази посока мога само да се извиня”, каза лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Това е в политиката, някой път трябва да се извиняваш и за други грешки, но няма как”, допълни той.
Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ обаче никакви извинения вече не вършат работа.
„Нещо повече – ние определихме ситуацията и с цялостното им поведение като воденичен камък не само на шията на ГЕРБ, а на цялата страна. Или отстраняване на един вицепремиер, или оставка на цялото правителство, или позорът е за цялото общество”, обобщи Карадайъ.
Вижте подробности във видеото:

Част от интервю за Дарик радио на депутата от НФСБ Петър Петров:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти ТЕЛК ВИДЕО