NSVOK top banner

Вход

Показаха най-новите технологии в помощ на хора с увреждания (видео)

tehn invalidЕкипът на "Асист - помагащи технологии" беше домакин на международна конференция. Деца и възрастни с увреждания могат да се изразяват и да правят самостоятелен избор на цената на жълти стотинки. Как е възможно това показаха д-р Евгения Христова и Надин Гринберг от Фондация "Асист - помагащи технологии", информират от Nova TV . За 4 години методите и инструментите, представени от фондацията, са облекчили живота на стотици семейства. Те се радват на международен интерес и признание както от специалистите в областта на помагащите технологии, така и от УНИЦЕФ.

За първи път този ноември екипът на фондацията беше домакин на международна конференция. Освен последните новости при компютъризираните системи за деца и възрастни с увреждания, бяха демонстрирани и най-прости, работещи упражнения. 
Вижте тези иновации във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти ТЕЛК ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост