NSVOK top banner

Вход

Приключи аварийният ремонт във видинското отделение по хемодиализа (видео)

dializaЗаради проблем със системата за омекотяване на водата, десетки пациенти от Видин в продължение на седмица се налагаше да пътуват до Лом и Монтана. От МБАЛ „Света Петка“ направиха организация пациентите да бъдат откарани на хемодиализа в Монтана. Гръмналата в четвъртък водоучистваща система вече е подменена. Към момента в сградата се извършва дизенфекция.

“След 13.00 ч. системата ще бъде готова да работи. Всичко е подменено и уверението на инженерите е,че днес ще може да работим нормално“, каза пред NOVA директорът на болницата Цветан Василев.
Близо 20 души в момента са на хемодиализа в Монтана. Хората се заканиха, че ако не бъдат подменени апаратите в отделението, те ще продължат да пътуват до там.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Болници Пациенти ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост