NSVOK top banner

Вход

Фондация „Канев“ дари средства и за ново отделение по трансфузионна хематология

KanevНовото отделение по трансфузионна хематология към УМБАЛ „Канев“ е изградено изцяло със средства, дарени от фондация „Игнат Канев“ и функционира вече повече от 6 месеца. Областният управител на област Русе Галин Григоров и други официални лица присъстваха на освещаването на отделението.
„Това е един прекрасен жест – не е само една сграда или помещения, това отделение дава възможност наистина всички да се докоснат до доброто сърце на г-н Канев. Всичко това доближава хората, работещи в тази болница до една нормална обстановка, а също помага на пациентите да се чувстват в една по-уютна обстановка!“ заяви областният управител, като пожела здраве и успехи в начинанията на всички присъстващи.

На събитието бяха и строителният предприемач и дарител Игнат Канев, председателят на Общинския съвет в Русе и ректор на РУ „Ангел Кънчев“ проф. Христо Белоев, както и представители на медицинското съсловие от региона и страната, съобщават от novinata.bg.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Болници
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост