NSVOK top banner

Вход

СГС гледа делото за смърт на родилка през 2011 г. (видео)

DeanaСофийският градски съд ще гледа делото срещу шестимата лекари, обвинени за смъртта на родилката Деяна Георгиева. През 2011 година 19-годишната жена постъпила в болница, за да роди своето първо дете, но месец по-късно издъхва, припомнят от Nova TV. На съд заради смъртта на родилката отиват медици от „Шейново” и „Пирогов”. Според прокуратурата те са проявили професионална непредпазливост и така причинили смъртта на младата жена.

Припомняме, че родилката почина след като е провеждано някакво лечение в четири болници в София - САГБАЛ "Шейново", СБАЛИБП "Проф. Иван Киров", УМБАЛСМ "Пирогов" и УМБАЛ "Александровска". Проверка бе направена по случая и на четирите болници и бяха установени пропуски в извършеното лечение.

Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Лекар Пациенти Съд ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост