NSVOK top banner

Вход

Психично болен простреля полицай

pistoletПолицай от Трето районно полицейско управление е бил прострелян в центъра на София по време на изпълнение на служебните му задължения. Органите на реда са били повикани заради буйстващ мъж. По-късно той е прострелял полицая в главата със самоделно оръжие. Стрелецът е задържан от полицията, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.
"В 11.29 часа сме били повикани от Трето РПУ за психично болен човек. 7 - 8 минути са били нужни на линейката да стигне до мястото. През това време се случва това прострелване на полицая", обясни говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

От думите ѝ стана ясно още, че колегите му са го качили в техен автомобил и сами са го откарали в "Пирогов". Полицаите отказват повиканата линейка, за момента няма нужда от преглед на психично болния човек.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Пациенти Спешна помощ
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост