NSVOK top banner

Вход

Трима остават с опасност за живота

svogeТрима от пострадалите при тежката катастрофа край Своге, настанени в "Пирогов" остават с опасност за живота. Те са с тежки гръдни контузии и травми, с дрениране на гръдните клетки. Поставени са на апаратна вентилация. Това съобщи изпълнителният директор на лечебното заведение проф. д-р Асен Балтов по време на брифинг за състоянието на ранените.
"Гръдната травма се развива в продължение на седмица. Затова и никой все още не може да даде ясни прогнози. Най-спешното вече е направено, в момента пациентите са на поддържащо лечение, а екипите ни имат готовност да реагират във всеки един момент", допълни още д-р Балтов.

Останалите трима пациенти, настанени за лечение в "Пирогов", са в стабилно състояние, предстои да бъдат изведени от реанимация днес, тъй като по-рано се е оказало, че имат необходимост от кислород.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Спешна помощ ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост