NSVOK top banner

Вход

Столичната лекарска колегия поздрави новия управител на НЗОК

lekar pismoПредседателят на СЛК към БЛС д-р Асен Меджидиев изпрати поздравителен адрес на новоизбрания управител на здравната каса д-р Дечо Дечев. В него се посочва, че с днешния избор в пленарна зала д-р Дечев е получил огромно признание и сериозна отговорност.
„Да заемеш подобен отговорен пост за Вас не е новост. Богатият опит и дългогодишното познаване на системата от всеки ъгъл, Ви дават възможност да я преорганизирате и надградите. Работете за по-здрава здравна система! Сигурен съм, че ще успеете да направите най-доброто, да вземете най-реално приложимите решения и да въведете иновативен, с поглед в бъдещето подход, за да може системата на здравеопазването едновеременно да се ползва с доверието и на пациентите, и на лекарите“, пишат от колегията.

В заключение председателят на СЛК д-р Асен Меджидиев отбелязва, че в негово лице и в лицето на СЛК на БЛС новият управител на здавноосигурителната институция има партньор, на който може да разчита за широк и диалогичен дебат по всяка тема.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Лекар БЛС НЗОК
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост