NSVOK top banner

Вход

Медиците във Враца получиха забавените заплати

Vratsa bolnizaЗабавените заплати на медиците от врачанската болница "Хр. Ботев" са изплатени днес, съобщават от „Зов нюз”. Това стана факт след спонтанен акт на недоволство в началото на седмицата, за който информирахме. Тогава работещи в здравното заведение отидоха пред кабинета на изпълнителния директор и настояха да получат изработените си пари. Тогава лично Евгени Любенов отговори на ядосаните служители, че парите са налични в касата и е въпрос на дни да бъдат преведени по картите им.

Тази сутрин хората са получили фишовете, а по обяд и парите вече са били по сметките им. Припомняме, че заплатата на един лекар във врачанската болница е чисто 780 лева, а на сестрите е около 540. Въпреки получените възнаграждения, персоналът остава в стачна готовност заради неяснотите около съдбата на лечебното заведение.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Болници
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост