NSVOK top banner

Вход

Делото за нападение над лекар в „Шейново“ не тръгна (видео)

21Акушер-гинекологът д-р Албена Гагова се срещна лице в лице с мъжа, който я нападна в болница "Шейново". Делото в Софийския районен съд срещу обвиняемия за нападението – Владимир Стоянов, обаче не тръгна, съобщават от Nova TV. Причината е, че мъжът не получил навреме документите по делото. За пореден път станалият известен като Владо Плацентата се яви с маска на лицето и не пожела да я свали пред съда. Той твърди, че е невинен и не е нападал доктор Гагова. Твърденията му, че има заболяване, бяха отхвърлени от психиатричната експертиза.

Стоянов е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда на акушер-гинеколога д-р Гагова, след като през юли миналата година тя отказва да му даде плацентата на новороденото му дете и той я напада.
Вижте повече подробности във видеото:

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Лекар Пациенти Съд ВИДЕО
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост