NSVOK top banner

Вход

Осъдиха бивш болничен шеф да върне пари от неизгодна сделка

mc nws supreme court drug money forfeiture 20171219Д-р Любомир Маринов - бивш директор на МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Ямбол, е виновен за неизгодна сделка, която ощетила лечебното заведение с 46 800 лв. Това е окончателното решение на Върховния касационен съд, който потвърди и условната присъда от 1 година и 4 месеца с 3-годишен изпитателен срок. Д-р Маринов е осъден още да върне парите заедно с лихвите на лечебното заведение. Той твърди, че вината не е негова, а на тогавашния финансов директор на МБАЛ "Св. Пантелеймон".

Маринов е директор на лечебното заведение от края на 2013 г. до март 2015 г., а неизгодната сделка е по два договора на болницата с фирма "Лаган" за консултантски услуги за попълване и комплектуване на документи за кандидатстване по оперативна европрограма.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като Лекар Болници Съд
Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост