NSVOK top banner

Вход

"Есенно училище за иновации в медицината" за млади учени

МУВ Медицинския университет в Плевен за трета година отваря врати "Есенно училище за иновации в медицината", съобщиха за БТА от висшето училище. Форумът е в рамките на 15-та международна научна конференция за студенти и преподаватели, която започва в понеделник и ще продължи до 14 октомври.
Тази година Училището за иновации стартира с темата за персонализирания подход в лечението на онкологичните заболявания. Изтъкнати гост-лектори от София и специалисти от Медицинския университет в Плевен са поканени да говорят пред младите учени и ще представят най-новото и актуалните проблеми.

На 10 октомври Училището ще продължи с тема за бъдещето и перспективите в минимално инвазивната хирургия. Модератор ще бъде доц. д-р Добромир Димитров от клиниката по Онкологична хирургия при Университетската болница "Д-р Георги Странски" - Плевен. Своя опит пред младите учени ще представят д-р Цветомир Иванов от същата клиника, д-р Маниш Сачдева от катедра "Анатомия, хистология, цитология и ембриология" и д-р Мартин Караманлиев - специалисти от лечебното заведение.
Училището за иновации на университета в Плевен придобива популярност и събира все повече млади учени и специалисти в медицината.

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост