NSVOK top banner

Вход

Онкология строи два нови етажа за химиотерапия

st.konstantinovУСБАЛ по онкология в столичния квартал Дървеница е получила 1,3 милиона лева от министерството на здравеопазването за да построи още два етажа, в които да се провежда химиотерапия на болни със злокачествени заболявания. Директорът на болницата и бивш здравен министър, д-р Стефан Константинов казва пред БНР:
"Налагаше се пациентите да бъдат приемани на едно място, след това да ходят на друго място да се регистрират, а на трето място започваше самото лечение. За щастие тази година се надявам вече това нещо да е минало с помощта на Министерство на здравеопазването, а именно реновация на клиниката по химиотерапия. Чисти нови два етажа с обща площ 700 квадратни метра ще бъдат направени в нова и хубава клиника за химиотерапия, където ще бъде максимално улеснен достъпът на пациентите".

Междувременно в края на миналата година, болницата бе осъдена от дистрибутора на лекарства Софарма трейдинг за неизплатени доставки на лекарства. Общата стойност на присъденото обезщетение, заедно с лихвите и разноските надхвърля 2 милиона лева.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост