Вход

Спрете да вечеряте, ако искате да отслабнете

21-07-2017 Публикации и интервюта

Проучване на изследователи от Училището по обществено здраве на Loma Linda University в Чехия установи, че времето и честотата на храненията играят съществена роля в увеличението или намалението на теглото.Използвайки информация, получена от повече от 50 000 участници...

Прочети още
  1. Последни коментари
  2. Най-четени
  3. Анкета
  4. Най-коментирани

Анкета

Кой ще е новият Управител на НЗОК?
  1. От съдебната зала
  2. ЛЕКАРСТВА
  3. ПАЦИЕНТИ

Съдът отмени окончат…

Петчленен състав на Върховният административен съд отмени окончателно Наредба № 3/25.01.2010 г. за утвърждаване на...

"Забележителни …

Кравите са показали "лудост" и "разпенваща" способност да се справят с ХИВ, което ще помогне...

Дете проговори след …

5-годишният Михаил Георгиев от Раднево вече може да говори след терапия в барокамерата на УМБАЛ...

Рекорд по посещаемост на CZPZ.ORG през ноември

Нашият сайт – www.czpz.org постигна рекорд по посещаемост през месец ноември. По данни на хостинга на сайта(ICN.BG) регистрирани, чрез Screenshot from 2016 12 01 121025системата Awstats, сайтът ни е бил посетен 230 175 пъти и са регистрирани 12,266,611 хита. В някои дни трафикът беше толкова натоварен, че провайдерът ни предложи да обмислим увеличаване на абонаментния план. За сравнение през декември 2015 година на сайт са регистрирани 23 202 посещения.

Google analitics отчита за същия период 49 035 потребители и 64 929 сесии. Ние непрекъснато се стремим да предоставяме актуална и важна информация за всички аспекти на здравеопазването. Най-много от всичко, обаче държим на това, да не се публикува невярна или непроверена информация. Може да не сме най-бързите в отразяването на събитията, но това което можете да прочетете на нашите страници е 100% проверено. Анализите ни са политически безпристрастни, а отправната точка са правата на гражданите в здравеопазването. Освен да се информира за своите права и за последните новини в здравеопазването, всеки посетител може да постави въпрос и да получи безплатно онлайн консултация по проблеми на здравеопазването. Създадена е и възможност за тези, които желаят на минимална цена да могат да публикуват своите реклами на сайта, както и на поддържания от нас www.dobritebolnici.org.
Високата посещаемост на сайта и на мобилното приложение ни окуражава да продължим да развиваме сайта и да се стремим да бъдем полезни на цялата аудитория. Планираме през следващата година внедряване на нови възможности за изразяване на становища и мнения от посетителите, което да им позволи, ако желаят да бъдат не само пасивни ползватели на информация, но и активни участници в създаването и разпространението ѝ.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Отговорността на лекаря

Лекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съо... ОЩЕ

Лечение в Европейския съюз

Българските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... ОЩЕ

Дела срещу администрацията

Административните съдебни дела се водят тогава, когато административен орган, отказва да изпълн... ОЩЕ