Вход
joomla social share plugin

МЗ обяви обществената поръчка за Спешна помощ

27-07-2017 Последни новини

Пресцентърът на МЗ съобщи, че е регистрирало в системата за случаен избор към Агенцията за обществени поръчки (АОП) обществена поръчка с предмет „Осъществяване на свързаност и осигуряване на услугата по работоспособност на системите на Спешната медицинска помощ, в...

Прочети още
  1. Последни коментари
  2. Най-четени
  3. Анкета
  4. Най-коментирани

Анкета

Кой ще е новият Управител на НЗОК?
  1. От съдебната зала
  2. ЛЕКАРСТВА
  3. ПАЦИЕНТИ

МЗ беше осъдено за л…

Състав на Административн съд София град осъди министерството на здравеопазването да заплати обезщетение по частично...

Правилата при лечени…

Правилото на лекарите, че веднъж започнато антибиотичното лечение трябва да се продължи до края на...

Българско устройство…

Първото по рода си устройство за превенция на кариеси и орални заболявания създадоха български разработчици...

9 години ЦЗПЗ

Link-LogoВече 9 години ЦЗПЗ се стреми да предоставя актуална информация за правата на пациенти, лекари и болници. На сайта http://czpz.org всеки потребител може да намери анализи, свързани с правата на пациента, конвенции, харти, международни документи, регламенти, директиви, често задавани въпроси, свързани със здравеопазването както и съвети и препоръки за водене на съдебни дела. Освен всичко това, всеки ден

потребителите могат да се информират за актуалните новини от здравеопазването както и за становището на ЦЗПЗ по наболели теми. Всичко това и не на последно място -възможността за подаване на сигнал или жалба при нарушени права в здравеопазването, води хиляди потребители месечно на сайта, като за месец октомври потребителите, потърсили информацията, която ги касае достигнаха до 95 000.
Благодарим 95 000 пъти на хората, които ни подкрепят и следят с интерес нашите коментари и становища по актуални и наболели въпроси от ежедневието. Това е стимул за нас да продължаваме да се усъвършенстваме в това да бъдем полезни на всеки, заинтересован от случващото се в с българското здравеопазване.
Не забравяйте, че освен да се информирате за актуалните новини винаги можете да ни потърсите за съвет, препоръка или експертно мнение в сферата на здравеопазването, напълно безплатно!
За подаване на жалба или сигнал можете да използвате директно връзката: http://czpz.org/features-mainmenu-47/ticket?view=ticket&layout=open или да се обадите на тел. 02 8 430 415.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Отговорността на лекаря

Лекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съо... ОЩЕ

Лечение в Европейския съюз

Българските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... ОЩЕ

Дела срещу администрацията

Административните съдебни дела се водят тогава, когато административен орган, отказва да изпълн... ОЩЕ