Сайтът на Добрите болници беше обновен

best hosp bigИмаме удоволствието да ви съобщим, че нашият сайт за потребителски рейтинг на болниците е с изцяло нова визия. Променихме външния вид и добавихме нови възможности за потребителите.
Както и до сега ще намерите кратка информация за всички болници за активно лечение в страната, вида на отделенията, адреса, броя на леглата и данните за контакт.
Добавихме географска карта с разположението на всяка една болницата, както и карта на България с разположението на всички болници и възможност да сортирате търсенето си по нея.

Както и до сега всеки потребител ще може да коментира и да оцени болницата по критериите чистота и удобство, информация и документи, сестрински грижи и резултат от лечението. Можете да посочите също дали сте били свидетели на дискриминация, на нерегламентирани плащания и дали препоръчвате болницата на други. Добавихме към това и нова възможност – да оцените не само всяка болница, но и всеки коментар.
За Ваше удобство, освен чрез регистрация на сайта, вече ще можете да влезете и да оценявате със съществуващ акаунт от социалните мрежи.
На обновения ни сайт ще можете да видите и Оценката на редактора. Ние оценихме всяка от болниците в страната по 10 обективни и проверими критерии, свързани с правата на пациентите и отношението към тях. За съжаление болниците не предоставят медико-статистическите си показатели, за да можем да ги оценим и по тях.
Новият сайт предоставя възможност се абонирате и да получавате всички нови гласувания и коментари. Можете да премахнете абонамента по всяко време.
Обновеният ни сайт позволява да качите до 3 снимки или документи и да добавите местоположението си и така да илюстрирате нагледно мнението си.

Можете да помогнете за информирания избор на други, като дадете своето мнение и оценка за болницата, в която сте били лекувани или имате преки впечатления от нея. Споделете с Вашите близки и приятели за тази възможност, защото колкото повече пациенти участват в оценката на болниците, толкова по-обективна ще е тя. Така помагате на другите, нуждаещи се от медицинска помощ и на лекарите, като им посочите от кое сте доволни и от кое не.

Всяко мнение е субективно, за това не забравяйте – целта на тази класация е да ви ориентира, а не да вземе решението вместо Вас. Колкото повече мнения и оценки има, толкова по-обективен е сбора от тях.
Ние предоставяме платформата, останалото зависи от вас.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. Ако ви харесва съдържанието, можете да ни подкрепите по няколко начина: Като ни последвате в социалните мрежи и харесайте нашите страници в тях! Като ни изпратите новина! Като кликнете върху рекламните банери! Като рекламирате на нашия сайт! Като направите дарение!
Благодарим за подкрепата!

Маркирана като болници пациенти

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Отговорността на лекаря за вреди

medical errorЛекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съобразно...  Прочети още ...

Лечение в Европейския съюз

eu flagБългарските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... Прочети още ...

Указание за правата на пациента

bgflagКато пациент в Република България в съответствие със законите на страната, имате следните права... Прочети още ...

Видео

«
  • 1
  • 2
  • 3
»