Вход
Обновен 20:01 EEST, Aug 19, 2017

Нашите експерти

  • Публикувано на Разни

Запознайте се с нашите експерти. Те са готови да отговорят на Вашите запитвания, сигнали и жалби. Експертите ни имат широки познания в областта на здравеопазването и са сред най-компетентните в страната. Всеки от тях отделя от времето си, за да отговори на вашите запитвания изцяло на доброволно, без заплащане, с желанието да бъде полезен и да помогне. Молим ви да проявите търпение и разбиране, ако понякога не могат да отговорят незабавно.

 

Адвокат Христина Николова - в момента работи като адвокат в Центъра за защита на правата в здравеопазването. Тя е h.dмагистър по право, завършила СУ „Св. Климент Охридски“. В процеса на работа като адвокат и юрист, Христина придобива множество професионални умения като: отлични организационни умения; отлично справяне в постигането на спогодби;  договарянето на условия по изпълнение на договори и споразумения. Опитът помага на Христина да придобие и умение за отлично справяне в напрегнати и изострени ситуации. Проявява професионален интерс в областта на здравеопазването.

 

Дboltadj-р Николай Болтаджиев – управител на болница „Света Богородица“ в гр. София. Има диплома за призната специалност по хирургия от Медицинска Академия. Д-р Болтаджиев има авторски публикации в специализирани научни издания, конгреси и симпозиуми. През 1995 год., е номиниран от Американски Биографичен Институт за един от Петстотинте лидера на влияние в областта на медицината. Същата година - Американски Биографичен Институт го обявява за „Мъж на годината“ .

 

savovaАдвокат Полина Савова е завършила право в  СУ „Св. Кл. Охридски“. Има 35 години трудов стаж, от които 14 год. като юрисконсулт в стопанската сфера и 21 год. като адвокат. Полина Савова има опит в областта на гражданското право, облигационното право, семейното и наследственото право, трудово право, административно право, търговско право, сделки с недвижими имоти; Процесуално представителство и защита пред българските съдилища и арбитражи; пред   съдебен изпълнител и нотариус; пред Агенцията по вписванията.

 

Д-рdjambazov Славейко Джамбазов e основател и управляващ съдружник в компании в сферата на здравеопазването.
Работи по различни проекти в сферата на здравеопазването като инвеститор, консултант, експерт и приятел. Има международен опит в областта на управлението на болници, здравно осигуряване, фармацевтично производство, стратегическо планиране и маркетинг. Възпитаник на Американския университет, а освен медицина, е завършил и здравен мениджмънт. Преподавател по бизнес и здравен мениджмънт.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Отговорността на лекаря

Лекарят има задължението по силата на закона да положи грижа за лечението на пациента, съо... ОЩЕ

Лечение в Европейския съюз

Българските граждани могат да се лекуват в чужбина. Когато лечението се заплаща от публичн... ОЩЕ

Дела срещу администрацията

Административните съдебни дела се водят тогава, когато административен орган, отказва да изпълн... ОЩЕ